Gørtlervej 50, 8920 Randers NV

Stor 1 plansvilla i Håndværkerkvarteret

På Gørtlervej 50 i det attraktive Håndværkerkvarter i det vestlige Randers finder I denne fine etplansvilla, der præsenterer sig med en fremragende beliggenhed tæt på flot natur og hverdagens praktikaliteter.

Ejendommen blev oprindeligt opført i 1965, og breder sig over 211 kvadratmeter. Som I træder over dørtærsklen mødes I først af en entré, der glider over i en fordelingsgang. Denne giver adgang til boligens fire regulære værelser, som ligger i forbindelse med badeværelset. Badeværelset er udstyret med såvel kar som brus og er udført i rektangulære, grå klinker.

Den veldisponerede planløsning byder endvidere på et praktisk bryggers og endnu et badeværelse. Køkkenet præsenterer sig nydeligt med stenbordplader, og tilstødende har I spisestuen, der modtager et behageligt lysindfald fra det vestvendte glasparti. I husets sydlige ende ses den rummelige dagligstue, der er arrangeret med egetræsparket og en muret brændeovn. I kraft af ejendommens alder foreligger der et potentiale for spændende forandringer og renoveringer, hvorved I kan sætte jeres helt eget præg på jeres kommende hjem.

Umiddelbart foran spisestuen er der anlagt en stor, solrig fliseterrasse, og haven består derudover af en græsplæne, dekorative buske og utallige roser, der blomstre smukt i sommerperioden. Ved indkørslen har I yderligere en terrasse - denne gang overdækket - samt en garage.

I bosætter jer i et fredeligt kvarter, og inden for en radius af omtrent én kilometer fra hoveddøren kan I tilgå skole, pasningstilbud og indkøb, ligesom Doktorparken og gode idrætsfaciliteter er lettilgængelige. Lidt mod syd breder sig et stort naturområde.

Kan I se mulighederne for jer? Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.