Skanderborggade 36, Vorup, 8940 Randers SV

God planløsning med masser af muligheder for at sætte sit eget præg

Søger i en velindrettet 1-plansvilla med en god beliggenhed i Vorup tæt på skole og indkøb, så kan denne bolig måske være jeres fremtidige hjem. Med kun ca. 4 min. gang til Søndermarksskolen, kan man næsten ikke komme nærmere en nem skolevej. Der er også kort afstand til motorvejsnettet og den sydlige bydel med mange handlemuligheder i blandt andet Randers Storcenter. Der er indkørsel til ejendommen fra et lille lukket vænge, hvor der ikke er ikke er gennemkørende trafik.

Boligen, de er opført i 1972 for nuværende ejer, er yderst velfungerende i sin indretning. Siden opførelsen er der ikke sket større ændringer inde i boligen, så der er masser af muligheder for at opdatere boligen til nutidens krav og ønsker til indretning. Taget er repareret og malet i 2014, og vinduerne er skiftet for ca. 10 år siden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Skanderborggade 36, der er indrettet med: entré og hyggeligt køkken med massive låger og med god plads til spisebord. Ønsker I et åbent køkken/alrum er det muligt at åbne op mod spisestuen, og derved skabe et åbent rumforløb med køkken/alrum og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der udgang til den sydvestvendte terrasse. Der er endvidere soveværelse og 3 gode børneværelser, stort badeværelse med badekar og yderligere et badeværelse med bruseniche. Der er et endvidere et rummeligt bryggers.

Udenfor er der en god garage og haven byder på en skøn terrasse og en dejlig nem have.

Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.