Ottosminde 9, Romalt, 8960 Randers SØ

Leder I efter jeres måske første bolig og ønsker I at bo i et roligt villakvarter med gode naboer, så kunne denne velholdte villa være en oplagt mulighed.
Romalt er et aktivt lokalsamfund med både skole og daginstitution, sportshal og masser af sportsfaciliteter og en stor Rema 1000, hvor de daglige indkøb kan ordnes. Samtidig er det nemt at komme rundt til alle aktiviteterne og områdets legepladser via stisystemerne.
Boligen er et oplagt valg for den unge familie, der ønsker en moderne bolig med virkelig god planløsning, store værelser og en dejlig stor græsplæne, hvor der er masser af plads til både leg og til at sole sig om sommeren.
Der er følgende indretning: Lækkert Køkken fra 2015 med hvide skabselementer, god spiseplads og flot gulvbelægning, og en dejlig stor stue med nye brændeovn (2019) og med god plads til spisebord og sofa-arrangement.
Fra stuen er der udgang til udestuen, som kan anvendes i en stor del af året, og som bliver en slags udvidelse af stuen i de lune måneder. Udenfor udestuen er der en dejlig terrasse med flot flisebelægning.
Der er et lækkert badeværelse fra 2008 med bruseniche, med en flot sort gulvflise (2015) og lækkert bord-/vask-arrangement, stort soveværelse og to store børneværelser. Der er entre (anvendes i dag som opbevaringsrum) samt et flot bryggers med fine hvide elementer med spots.
Til boligen hører en skøn lukket have med masser af plads på græsplænen og et hyggeligt lille legehus. Der er carport og redskabsrum og værksted.

Er I blevet inspireret til at kigge nærmere på boligen? Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.