Gørtlervej 57, 8920 Randers NV

Er I på udkig efter boligen med den helt rigtige indretning og beliggenhed til jeres familie? Så kan Gørtlervej 57 i det populære Håndværkerkvarter i Randers meget vel blive jeres nye hjem. Her får I nemlig en flot og gennemrenoveret villa med 4 soverum, 2 badeværelser, lækkert køkken, og en skøn udestue.

Gørtlervej ligger tæt på det hele. Skole og fritidsordning kan børnene i en ret tidlig alder selv gå til, for Vestervangsskolen ligger lige om hjørnet Der er heller ikke langt til sportshal, Randers FCs fodboldanlæg, Water & Wellnes samt til grønne områder og parker. Herudover får I lidt over fem minutter til centrum og banegården på cykel og kun godt tre minutter i bil til E45.

Boligen er opført i 1972 og er flot renoveret og moderniseret i nuværende ejers tid med blandt andet udskiftning af vinduer mv. Med den lækre udestue, hvor udesæsonen i den grad kan forlænges, tæller boligens areal 207 etagemeter, så der er virkelig god plads.
Vi byder velkommen til Gørtlervej 57, der er indrettet med stort rummelig entre, lækkert køkken med flotte hvide elementer og åben forbindelse til den lyse vinkelstue. Fra stuen er der udgang til den flotte træterrasse, hvor solen rigtig kan nydes. Der er stort soveværelse, 3 dejlige børneværelser, stort lækkert badeværelse med bruseniche og spabad. I villaen er der et ekstra badeværelse ligeledes med bruseniche. Fra køkkenet er der adgang til et funktionelt bryggers.
Villaen er et gennemgående materialevalg og fremstår med et ensartet udtryk og er nem at flytte ind i.
Fra bryggerset er der udgang til garage og et stort disponibelt rum med masser af muligheder, for eksempel spillerum, motionsrum eller lignende.
Haven er anlagt så den er meget nem at passe.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til denne dejlige villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.