Thranesvej 4, Ålum, 8920 Randers NV

Denne velholdte villa ligger på en stille lukket villavej i et skønt område, hvor man er omkranset af den skønneste natur. Fra ejendommen er der udsigt til marker og som baggrund ser man smuk skov. Der er skønne gåtur i området og der er kun en kort cykeltur til Fussingø-søen, hvor man kan bade om sommeren - og vinterbade når det bliver koldt!

Nuværende ejer har boet her i 36 år, så der er en dejlig stemning og en skøn atmosfære her. Ejer har passet villaen både ude og inde, så det er nemt at flytte ind i.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Thranesvej 4, der har følgende indretning: entre, stort funktionelt bryggers med KVIK elementer (ca. 2016/17), lækkert KVIK-køkken fra 2017 med rigtig mange skuffer (33 stk!!), ovn i god arbejdshøjde, gulvvarme mv. . Der er endvidere en stor vinkelstue med brændeovn og god plads både til sofa.arrangementet og spisebordet, der er soveværelse og to dejlige børneværelser. I 2017 blev de lagt gulvvarme i de to børneværelser. Der er endvidere et lækkert HTH-badeværelse (ca. 2015) med bruseniche og flot skabsarrangement og gæstetoilet. Der er god plads til gangarealet, så der faktisk kan indrettes til en lille hyggekrog eller computerplads.

Til villaen hører et stort værksted med et disponibelt rum og et viktualierum. Der er et skønt drivhus og en skøn græsplæne, hvor der virkelig er god plads til leg. Ydermere er der en god carport og et rigtig fint værksted/udhus.

Ring for en fremvisning på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.