Rosenborg Alle 3, 8920 Randers NV

Denne velholdte villa ligger på en blind villavej i den den vestlige del af Randers, hvor man er tæt på Vestervangssskolen, og i gåafstand til både indkøb, offentlig transport og de omkringliggende grønne parker, stadion mv. På vejen er der ingen gennemkørende trafik, så børnene kan trygt færdes udenfor.
Ejeren har løbende vedligeholdt villaen, så det er nemt at flytte ind, og så¨vel ude som inde ser man en høj grad af passion for både hus og omgivelser, så alt er passet virkelig flot og fremstår som en skøn oase midt i byen og tæt på alt.

Vi er stolte over at byde velkommen til Rosenborg Alle 3, der er indrettet med vindfang og rummelig entre og stort køkken/alrum med kogeø. Fra alrummet, der er udgang til den skønne terrasse, der er delvist overdækket. I stueplan er der endvidere en stor lys stue med brændeovn og et skønt lysindfald fra de stor vinduer mod vejen og fra vinduerne mod haven. Der er endvidere gæstetoilet.
Fra entreen er der opgang til 1. salen, der er indrettet med et stort soveværelse, hvorfra der er videre udgang til stue og svalegang mod haven. Der er to dejlige børneværelser, badeværelse med bruseniche samt en dejlig opholdsstue.
Kælderen er indrettet med et disponibelt rum, hvorfra man kan komme ud i haven, et disponibelt rum med mange anvendelsesmuligheder (ikke godkendt til beboelse), endnu et disponibelt rum samt badeværelse med bruseniche. Badeværelset fungerer også som bryggers med vaskemaskine og gode opbevaringsmuligheder. I kælderen er der endvidere et toilet.

Udenfor er der masser af skønne terrasser og hyggekroge, hvor udelivet kan nydes helt uforstyrret. Man kan spadsere en tur rundt i haven og på turen rundt, dukker der dejlige terrasser og hyggekroge frem, et drivhus, en bro over en lille sø og et skønt drivhus. Der er endvidere garage og værkstedsrum samt udhuse, så det er nemt at holde styr på haveredskaber mv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.