Koglevænget 17, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

Dette spændende enderækkehus ligger i det attraktive O. Hornbæk, hvor I er omgivet af den skønneste natur - både ved den bagvedliggende Fladbro Skov golfklubben og kun få minutters gang fra de dejlige stier ved engene ved Gudenådalen. Ydermere er der et rigtig godt naboskab på vejen, hvor stemningen er præget af en fin hensyntagen til hinanden.

Rækkehuset er opført i 1986, og løbende moderniseret af nuværende ejer. Der er blandt andet lavet nyt køkken, og der er etableret en fantastisk altan med udgang fra alrummet - en altan hvor man dels kan nyde solen og den smukke udsigt, men hvor man også kan krybe lidt i ly for en sommer-regnbyge, idet altanen er delvist overdækket. Derudover er der løbende sket moderniseringer både inde og ude, og naturgas anlægget er ligeledes udskiftet.

Der er følgende indretning: entre med trappe til 1. sal, stort lyst soveværelse, værelse samt et stort disponibelt rum, med mange anvendelsesmuligheder. I stueplan er der endvidere et velholdt badeværelse med bruseniche, og håndklædetørrer (vandbåren), og et praktisk bryggers/fyrrum, hvor der er god plads til opmagasinering.

Trappen fra entreen fører op i husets hjerte, hvor der er et lækkert køkken med hvide elementer og med åben forbindelse til alrum/stue, hvor man straks ser den skønne udsigt mod Gudenådalen. Stuen er rummelig, så der kan etableres et ekstra værelse, hvis der skulle være behov herfor.
Fra køkkenet er der udgang til en dejlig gårdhave, hvor man kan side og nyde solen fra middagstid og resten af dagen. Her kan man sidde helt ugeneret.

Til Rækkehuset hører en carport med redskabsrum og en overkommelig have , der fortrinsvis er udlagt i flot fliseblægning, så der er et minimum af behov for pasning af ude arealerne.

Vi glæder os til at fremvise denne spændende villa for jer. Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.