Gavnøvej 12, Dronningborg, 8930 Randers NØ

Denne velholdte villa ligger i et roligt og børnevenligt kvarter, hvor I trygt kan sende børnene ud og lege med kammeraterne. Bækkestien og de smukke grønne områder, ligger nær ejendommen, så der er masser af muligheder for hyggelige gåture. Derudover er I tæt på indkøb, Østervangsskolen og daginstitution.
Boligen er opført i 1964 og er opført med stueplan og kælder. Boligen har gennem tiden kun haft én ejer, der har passet rigtig godt på huset.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til Gavnøvej 12, der er indrettet med entre og gang med garderobe, et fint spisekøkken der ligger i forbindelse med den lyse vinkelstue med flotte parketgulve. Fra stuen er der udgang til en skøn udestue, hvor det er muligt at nyde det i en stor del af året.
I stueplan er der endvidere et stort soveværelse med fransk altan og udsigt over området, to gode værelser samt badeværelse med badekar.
Kælderen er indrettet med en stor gildesal, to disponible rum, vaskerum samt et bad. Fra garagen er der direkte udgang til integreret garage.

Udenfor er haven anlagt med græsplæne og ældre frugttræer og små terrasser, så haven er både overkommelig og hyggeligt.

Ring til 8710 4100 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.