Gærdetoften 15, 8920 Randers NV

Ejendommen ligger i et område i rigtig god udvikling, hvor flere unge familier flytter til, og hvor der er et fint udvalg af dagligvare- og specialbutikkker. I nærområdet findes også skoler og daginstitutioner, der er kun få minutters kørsel via ringvejene til motorvejsnettet.

Denne dejlige villa har siden opførelsen kun haft 2 ejere, og nuværende ejer har i den grad opdateret boligen med en stor renovering/modernisering fra 2014 og til nu. Der er udskiftet døre og vinduer til træ/alu i hele huset, og der er efterisoleret og etableret gulvvarme i stue, køkken, entre og badeværelse.

Vi byder velkommen til Gærdetoften 15, der er indrettet således: stor entre med god plads til garderobeplads, stort lækkert hvidt køkken fra 2014 med åben forbindelse til alrum og opholdsstue. I køkkenet er der rigtig god skabs og bordplads, så køkkenet er yderst velfungerende for børnefamilien.
Villaen har separat soveafdeling med soveværelse med skabsvæg, og 3 rigtig gode børneværelser, og også her er der skabe i alle værelserne. Der er moderniseret badeværelse med badekar og bruseniche og i 2015 er der etableret nyt badeværelse nr. 2 med bruseniche.
Der er endvidere et stort funktionelt bryggers med rigtig god opbevaringsplads og udgang til terrasse og have.

Udenfor er haven anlagt med mulighed for at være delvist selvforsynende med egne grøntsager og bær fra urtehaven, og der er skønne terrasser, hvoraf den ene er sydlandsk inspireret med hyggeligt gill/rygeovn.

Vi glæder os til at fremvise denne flotte ejendom - ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.