Kløruptoften 1, Tånum, 8920 Randers NV

Denne moderniserede 1.plansvilla ligger kun få minutters kørsel fra O. Hornbæk, hvor man blandt andet finder både skole og indkøb. Der er gode cykelstier fra Tånum til Randers, så det er nemt at komme til byen på cykel.

Villaen har gennem de senere år gennemgået en større renovering med blandt andet nyere listetag og tagrender, villaens facader er vandskuret i 2018, ligesom nogle af villaens vinduer og døre er udskiftet.

Det er med stor fornøjelse, vi byder velkommen til denne skønne villa, der kan passe såvel til den unge familie som til lidt ældre ægtepar.

Der er følgende indretning: bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i god arbejdshøjde, fordelingsgang, der leder til det store køkken alrum med flotte hvide elementer, og hvor lyset strømmer ind fra alle retninger. Køkken/alrummet er i åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra man kan komme videre ud i haven. Der er endvidere et lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme, soveværelse med skabsvæg samt to børneværelser.

Udenfor er ejendommen ligeledes flot moderniseret med flot terrasse-anlæg både foran huset og i haven. Haven er anlagt med terrasse og græsplæne og skønne frugttræer og -buske. Der er endvidere garage på 20 m2.

Leder I efter en moderne og indflytningsklar villa, der er nem at holde både ude og inde, så kunne dette være en mulighed for jer.

Ring for fremvisning på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.