Langgade 16, 8920 Randers NV

Vi byder velkommen til denne ældre bungalow, hvor der er masser af muligheder for at modernisere og være kreativ med egne ideer til et moderne hjem.
Ejendommen ligger i det attraktive kvarter nær Statsskolen, og hvor der er gåafstand til både indkøb, transport og midtbyen. Området er hyggeligt, og der er hyggelige ældre ejendomme med hver sit særlige præg. Der er roligt og på trods af den centrale beliggenhed, høres der ikke meget til trafikken.
Ejendommen, der er opført i 1934. Der er 84 m2 i stueplan og 84 kvm kælder, hvor der er masser af anvendelsesmuligheder.

Der er følgende indretning: vindfang og entre med nedgang til kælderen, køkken med ældre elementer og en stor stue med udgang til den skønne solterrasse, hvor der er masser af muligheder for at lave et skønt lounge-område, hvor ud livet kan nydes.
I stueplan er der endvidere et rummeligt soveværelse og badeværelse med brusekabine.

Kælderen er udnyttet med viktualierum, to små disp. rum, et stort disponibelt rum, badeværelse med badekar, vaskerum, og et stort værkstedsrum med adgang til garage i kælderplan. Der er yderligere en garage med fra Langgade og en garage med adgang fra Asavænget.

Der er en skøn ældre have, der omkranser ejendommen, og hvor der er masser af muligheder for at lave et skønt udeareal.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.