Mejsevej 5, Ø. Bjerregrav, 8920 Randers NV

Prisen på denne villa er nedsat med kr. 150.000.

Denne elegante arkitekttegnede villa ligger med den bedste placering i Ø. Bjerregrav, hvor der er stisystem til skolen. Det gør det sikkert og nemt for børnene selv at færdes til og fra skole. Udover dette er vejen lukket , så også her kan børnene trygt lege. Der er flere børnefamilier på vejen, og man mødes gerne på de grønne arealer, hvor forældrene kan hygge sig mens børnene leger. Der er et godt naboskab, som kan styrkes ved den årlige vejfest. .
Ø. Bjerregrav byder på masser af sammenhold og godt borgerskab, og der holdes ligeledes hyggelige arrangementer i byen. En god sportshal, og den nye park med masser af udendørs aktiviteter er medvirkende til, at det er et godt sted at bo. Der er kun 5 minutters kørsel til motorvejsnettet, så det er nemt at pendle til og fra arbejde udenbys.

Villaen er opført af ejer, og har elegante og gennemtænkte linjer, hvor lyset strømmer ind fra alle vinduer og døre, og samtidig er funktionaliteten i højsædet.

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til Mejsevej 5, der er indrettet med stor entre med opgang til 1. sal, stort køkken/alrum med brændeovn og med halvmur til værelse, der i dag anvendes til kontor. Fra alrummet er der åben forbindelse til opholdsstuen, hvorfra man kan træde ud i den smukke have med orangeri og skønne terrasser. Der er endvidere et lækkert badeværelse, stort soveværelse med skabsvæg og direkte adgang til badeværelset, to dejlige børneværelser samt et skønt viktualierum og bryggers. Fra bryggerset er der adgang til den østvendte gårdhave, hvor børnene kan lege i "Vesterhavs-klitten".

Villaens 1. sal har tidligere været anvendt til liberalt erhverv og er indrettet med to værelser og en stor stue.

Der er stor garage med værksted på 43 m2 med masser af plads til både opbevaring og til bilen eller motorcyklen.

Den smukke villa omkranses af en stemningsfuld have indrettet med "rum", så der på en gang er plads til både leg, afslapning og en hyggelig gåtur, og altsammen anlagt, så den er nem at passe. Haven er helt lukket af, så man er helt ugeneret.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Mejsevej 5. Ring 8710 4100 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.