Gravene 7, 8981 Spentrup

Denne charmerende ejendom ligger smukt for enden af en lukket vej, omgivet af grønne områder og en stor fodboldbane, hvor børnene kan muntre sig med kammeraterne. her er I desuden tæt på både skole og sportshal, så børnene selv trygt kan færdes til og fra skole og til fritidsaktiviteterne.

Spentrup er en velfungerende by med et godt borgerskab og og gode frivillige kræfter, der er med til at skabe et godt miljø i byen. Der er en god sportshal med masser af muligheder for at familien kan dyrke sport. I Spentrup er der både Brugsen og den nylige ankomne Netto, og der er mindre butikker, bager mv.

Ejendommen er opført i 1877 og er i 1999 ombygget og moderniseret, så den nu fremstår indbydende og indflytningsklar. Man får masser af plads og tilmed en skøn have, med masser af plads til leg og en god garage på 50m2 fra 2009. I garagen er der et Baxi fyr, der er med til at give en god varme i garagen.

Vi byder velkommen til entre, køkken/alrum med god plads til spsebordet, en dejlige stor stue, hvor der er opgang til 1. salen. Stueetagen rummer endvidere et dejligt badeværelse og et bryggers. 1.salen er indrettet med et stort repos/stue, soveværelse, to værelser samt et toilet med skabsarrangement.

Ude-arealerne er i dag primært udlagt i græs og terrasser, så haven er nem at passe. Herved bliver der masser af tid til leg. Der er et hyggeligt gårdhavemiljø mellem huset og garagen, ligesom der er et ældre depotrum.

Ejendommen egner sig perfekt til familien, der gerne vil have lidt palads omkring sig uden at man er helt væk fra naboer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.