Viborgvej 63, 8920 Randers NV

I det herskabelige kvarter ved de gamle alleér i N. Hornbæk, ligger denne klassiske patriciervilla og stråler smukt med sine hvidpudsede facader og glaseret tegltag. Villaen er smukt omgivet af en parklignende have, hvor man under den gamle blodbøg eller på de hyggelige terrasser ved rhododendron-buskene, kan slappe af, når man kommer hjem. Fra indkørslen ledes man op på det store areal foran villaen, hvor der er god plads til parkering lige udenfor hovedindgangen Villaen er opført i 1927 og er gennem de senere år smukt moderniseret med respekt for byggestil og arkitektur. Blandt andet ser man de gamle stuklofter med rosetter omkring belysningen er smukt bevaret.

Fra hoveddøren bliver vi budt velkommen i den smukke hall med svungen trappe til 1. sal. Stueetagen byder på hvidt elementkøkken med åbning til spisestuen, og herfra kommer man videre ind i opholdsstuen. De to stuer har smukke stuklofter og originale gulvbrædder. I opholdsstuen er der brændeovn og fra begge stuer er der et dejligt udsyn til haven gennem de elegante Dannebrogsvinduer.

I stueetagen er der endvidere et dejligt værelse, gæstetoilet, soveværelse med 3-fløjet skabsvæg samt havestue, der anvendes til kontor.
1. salen er indrettet med to store værelser, hvoraf det ene har udgang til balkon. Der er et stort badeværelse med både badekar og bruseniche, og der er et ekstra rum, der anvendes til walk-in.

Der er adgang til kælderen både fra stueetagen og fra gårdspladsen. Her er der vaskerum og 3 store gode disponible rum.
Udearealerne er nemme at passe, idet en stor del af arealet er udlagt til græsplæne og indkørsel med granit.

Udenfor finder vi også en god garage på 25 m2, der er udvendigt er elegant renoveret, så både garage og villaen fremstår som et smukt hele.

Vi byder velkommen til en herskabelig patriciervilla, hvor æstetikken er flot bevaret.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.