Udbyhøjvej 350, Harridslev, 8930 Randers NØ

Denne smukke ejendom ligger i udkanten af Harridslev, hvor der kun er få minutters kørsel til indkøb, skole (0. - 9. klasse) og børnepasning. Harridslev er et velfungerende lokalsamfund med hyggelige sociale arrangementer. Byen byder også på rideskole, golfbane og der er tæt til Randers Fjord.

Ejendommen er flot og gennemgribende moderniseret både inde og ude, og energimæssigt er der ligeledes sket en flot optimering i form af bl.a genveks i hele huset samt jordvarme. Der er gulvvarme i hele huset.

Vi er stolte at at kunne byde velkommen til Udbyhøjvej 350, med masser af muligheder både inde og ude for jeres familie.

Der er følgende indretning: Kombineret entre/bryggers med skabsvæg, hyggeligt køkken opdelt med halvmur så der er en fin spiseplads og endvidere opgang til 1. salen. Der er forberedt så køkkenet kan udvides til et kæmpe stort og lyst køkken/alrum. Der er endvidere to flotte stuer en-suite med glasfyldningsdøre, soveværelse og et lækkert badeværelse fra 2016 med AUBO elementer, spabad og bruseniche.

1. sal er ligeledes smukt moderniseret med plankegulve, ny isolering, gipslofter, vinduer, og med nye skabsvægge fra AUBO på de to børneværelser. Ud over de to børneværelser er der en dejlig lys stue.

Ejendommens udbygning er også renoveret med støbt betongulv og etablering af et lækkert badeværelse, så der er mulighed for at blive vasket efter arbejde i stald mv. Der er to hestebokse og masser af muligheder for at fritidsmekanikeren eller håndværkeren har plads til maskiner og værktøj.

Omgivelser omkring ejendommen er flot vedligeholdt og der er smukke pit-sten på gådspladsen. Sælger har anlagt en fin ridebane med belysning og de omkringliggende jorder er ligeledes passet. På en del af jorden dyrkes græs til fodring.

Her kan jeres familie flytte ind i en velholdt ejendom og nyde alle de dejlige muligheder ejendommen byder på.

Ring for fremvisning på 8710 4100.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.