Kobbersmedevej 37, 8920 Randers NV

På en stille villavej i Randers´vestlige bydel Håndværkerkvarteret, finder I denne veldisponerede villa, der egner sig perfekt til såvel børnefamilien som familien med større børn.
Boligen byder på 4 dejlige soverum og fremstår lys, moderne og indflytningsklar. Der er gåafstand til alt, hvad familien har brug for. Der er få minutters gang til skole, ungdomsuddannelser for familien større børn, lige som, der er kort afstand til mange fritidsaktiviteter, daginstitutioner og indkøb. Der er mange skønne naturområder i området, blandt andet Doktorparken, naturstierne i Gudenådalen samt området omkring Oust Mølle. Disse dejlige steder gør det nemt at finde en ny gå- eller løbetur med udgangspunkt lige udenfor døren. Samtidig er der kun få minutters kørsel til motorvejen, der bringer jer mod Aarhus eller Aalborg.
Vi glæder os til at byde jer velkommen på Kobbersmedevej 37, der har følgende indretning: Rummelig og lys entre, stort lækkert køkken med elementer fra IKEA og bordplade fra TVIS med masser af skabsplads og plads til spisebordet. Der er en skøn stue, der er naturlig opdelt i spisestue og opholdsstue med brændeovn. Fra stuen er der udgang til den dejlige udestue og videre ud til den skønne lukkede have.
Villaen byder endvidere på et stort soveværelse med skabsvæg, 3 gode børneværelser, stort badeværelse med både badekar og bruseniche, toilet og et dejligt funktionelt bryggers, også med god skabsplads.
Der er pålagt flotte nye gulve i entre, fordelingsgang , stue, køkken og alle værelserne. Det sikrer et ensartet og harmonisk indtryk i hjemmet og samtidig er der udskiftet indvendige døre.

Haven er smukt anlagt primært i græsplæne og terrasse, der derved gør haven nem at holde. Der er en overdækket terrasse, hyggelige solkroge og en god garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.