Sct. Kjeldsvej 5, Ålum, 8920 Randers NV

Denne særdeles velholdte 1-plansvilla ligger med den smukkeste udsigt og skøn natur som nærmeste nabo, og med store skovområder i området, så der er mulighed for skønne gåture. Den flotte Fussingø Sø og skoven omkring søen ligger kun en lille cykeltur herfra, så der er masser af muligheder for både at nyde og bruge den smukke natur.
Villaen blev opført i 1973 af den nuværende ejer, og gennem årene er der sket en løbende vedligeholdelse. I 2015 er der pålagt nyt tag og tagrender udskiftet, 2 nye udvendige døre og vinduesparti i stuen og i 2013 er der kloaksepareret og der er anlagt ny indkørsel.


Villaen er indrettet med rummelig entre, stort spisekøkken med masser af skabs- og bordplads, dejlig spisestue med videre forløb til opholdsstuen med brændeovns-indsats og udgang til terrasse og have. Fra stuen er der store vinduespartier og udsigt til den skønne natur. Der er endvidere et stort soveværelse med skabsvæg og 3 dejlige børneværelser. Der er badeværelse med bruseniche og gulvvarme gæstetoilet samt et dejligt bryggers.


Ejendommen har en flot energimærkning C og er isoleret med 400 mm på loftet (iflg. energimærkning) og en flot tilstandsrapport.

Vi glæder os til at fremvise denne velholdte villa for jer.


Der er en skøn garage med værksted. Der er pålagt nyt garagetag (ca. 2012). Haven er anlagt med skønne terrasser og gårdhavemiljøer, så der altid er et skønt sted, man kan nyde solen og naturen. Der er også et drivhus, hvor nogle af familiens grøntsager kan dyrkes.

Ålum er et aktivt lokalsamfund med bl.a. mountainbikeruter i skoven, stor nyetableret legeplads tæt på og børneklub i forsamlingshuset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.