Nordvestvej 21, 8920 Randers NV

Denne smukke murermester-villa ligger i det hyggelige kvarter omkring Randers Statsskole, og herfra finder man alt man har brug for indenfor gå-afstand. I nær-området er der smukke grønne parker, flere dagligvarebutikker og specialbutikker, Værket, daginstitutioner samt flere skoler og voksenuddannelser. Der er kun ca. 10 minutters gang til Midtbyen, hvor kultur- og shoppinglivet kan nydes.


Villaen er opført i 1946 i røde sten, og har gennem de seneste år gennemgået en større renovering, så den nu står lys og indflytningsklar.


Vi byder velkommen til entre, nyt Vordingborg køkken med masser af bord- og skabsplads, dejlig spisestue med fransk glasdør til stor vinkelstue. Fra stuen er der udgang til en skøn ny anlagt træ terrasse, hvor solen kan nydes og hvor man kan være helt privat.
Der er endvidere et nyt badeværelse med bruseniche og flotte klinker.


1. salen er særdeles rummelig og er indrettet med stort soveværelse med den originale skabs væg og fransk altan og tre dejlige værelser. På 1. salen er der tillige gæstetoilet.


Kælderen er indrettet med 3 gode disponible rum, stort vaskerum, viktualierum samt varmerum.

Til ejendommen hører en ældre garage med god plads og en skøn gammel have, hvor der er masser af muligheder for at nyde udelivet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.