Granvænget 1, O. Hornbæk, 8920 Randers NV

I det attraktive O. Hornbæk ligger denne velholdte bolig med en smuk udsigt over Gudenådalen, Tebbestrup Bakker og ind over Randers By. Nærområdet byder på smuk natur, skønne gå- og løbestier, nem skolevej og nemt til både dagligvarebutikker. Den smukke Fladbro Skov med golfbane, hjertesti og dyreskoven finder man indenfor en gåtur på 10-15 minutter.
Området er i udvikling med nye børnefamilier, der flytter til, og samtidig er der også en god sammensætning af beboere, der har boet i området gennem årtier.
Ejer af denne bolig har boet her siden opførelsen i 1967 og gennem tiden er boligen løbende blevet passet fint på både ude og inde. Samtidig er der sket en løbende opdatering til nutidens krav, så boligen i dag fremstår lys og indflytningsklar tillige med en fin vedligeholdelsesstand.
Der er følgende indretning: vindfang, rummelig entre med gulvvarme, hvidt elementkøkken med spiseplads, og med mulighed for at åbne op til et større køkken/alrum. Der er endvidere en stor lys stue med en fantastisk udsigt og med udgang til terrasse og have. Der er soveværelse med indbygningsskabe, to børneværelser samt et stort badeværelse med bruseniche.
Fra vindfang er der nedgang til kælder, der er indrettet med en stor gildesal, 2 disponible rum, sauna, bryggers og med udgang til den integrerede garage med elport.
Udenfor er haven smukt anlagt med terrasser og gårdhavemiljø, samt stor græsplæne og fin beplantning, der passer sig selv det meste af året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.