Langgade 12, 8920 Randers NV

Denne smukke klassiske villa ligger centralt i Randers med gåafstand til både midtbyen, skønne grønne parker, folkeskole og flere voksenuddannelser, ligesom der er talrige handlemuligheder i nærområdet.
Vi byder velkommen til denne klassiske villa, der er fyldt med charme og sjæl med de smukke bræddegulve, stuer med stuklofter og et skønt køkken/alrum med udgang til en helt privat terrasse. Ejendommen har gennemgået en større modernisering og er blandt andet omfuget og hulmursisoleret. Der er isat nye vinduer i kælderen i 2017, og de smukke bræddegulve er afslebet ligeledes i 2017. Der er desuden etableret omfangsdræn og der er separatkloakeret.
Fra den flotte, lyse entré med svungen trappe til 1. sal og adgang til villaens kælder, træder man ind i en fordelingsgang til stueplan. Der er to stuer lyse stuer en suite med lyse bræddegulve, brændeovn og flotte paneler. Yderligere på stueplan er et gæstetoilet og et dejligt køkken alrum med viktualierum og direkte adgang ud til en skøn, hævet træterrasse. Her sørger de opvoksede træer og buske i haven, for et pragtfuldt og privat udemiljø om sommeren. Køkkenet er opbygget i sort inventar med højglanslåger og stålgreb som giver en flot kontrast til den gamle, charmerende stil villaen ellers emmer af. Generelt har man i villaen valgt flotte materialer og kørt en stil der er gennemgående, hvilket giver en god sammenhængende fornemmelse og tydelig rød tråd i alle rum.
Tager man trappen op til 1. sal finder man et flot badeværelse, også her med et inventar-valg, der er afstemt med resten af villaen. Ydermere findes en repos, soveværelse og 2 børneværelser på denne sal.
Kælderen byder på 3 gode disponible rum med flere vinduer samt et vaskerum og direkte udgang til haven.
En helt fantastisk villa med charme og sjæl, der med sin centrale placering, ligger tæt på alle hverdagens fornødenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.