Venusvej 52, Paderup, 8960 Randers SØ

Velkommen til et gennemført kvalitetsbyggeri på Venusvej 52, hvor man ved opførelsen har et stærkt fokus på, at minimere krav til vedligeholdelse – både ude og inde. Samtidig ligger boligen i et roligt kvarter i Paderup, hvor der er gåafstand til både Randers Storcenters mange handlemuligheder og den skønne natur ved Paderup mose. Desuden findes der flere pasningstilbud og skoler i området og der er nem adgang til motorvejsnettet via den nye vej ved Munkdrup.
Fra en flot indkørsel med en flot flisebelægning, bliver man budt indenfor i villaens lyse, rummelige entré. Herfra er der adgang til børneafsnittet med 2 gode værelser, et badeværelse med bruseniche og et flot bryggers.
Villaen har en spændende planløsning, der ikke blot opdeler rum og værelser ideelt for børnefamilien, men samtidig skaber nogle nye og anderledes rum - og en asymmetrisk balance, der giver en god sammenhæng fra rum til rum.
Træder man ind i det gennemgående køkken alrum, er der, udover et dejligt lysindfald fra begge sider, også udgang til 2 overdækkede terrasser. Herfra og via franske døre, kommer man ind i villaens stue, hvor der med udsigt til haven er arrangeret en lille spiseplads, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes. I denne sektion af villaen, finder man også forældreafsnittet, der er indrettet med et soveværelse, et walk-in closet, et dejligt badeværelse med brus samt et ekstra værelse.
Udenfor har man skabt et dejligt miljø med et større flisebelagt areal end græsplæne for, at minimere vedligehold – til gengæld har man i bedene rundt om villaen plantet store, flotte buske og træer, der står som en god kontrast til de ellers skarpe linjer og som samtidig skaber noget hygge. Udenfor finder man ydermere en carport og et skur til opbevaring.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.