Krebsen 5, Helsted, 8920 Randers NV

Boligen er beliggende i det eftertragtede Krebsen, som er et lukket og fredeligt vænge, i et nyere og børnerigt kvarter 7 – 8 minutters kørsel fra Randers. Området byder på grønne arealer, legetårn og gynger, samt borde og bænke og en boccia-bane, ligesom den dejlige Randers Nørreskov ligger tæt på boligen. Der er en velfungerende grundejerforening, der arrangerer hyggelige arrangementer, hvor beboerne har mulighed for at mødes.
Boligen, der ligger med den smukkeste udsigt op til Enghøj Kirke, er opført i 2007 i kvalitetsmaterialer i et stilsikkert og gennemgående valg og med ekstra tilvalg, der efterlader et elegant udtryk både ude og inde. Ved valget af materialer er der ligeledes lagt vægt på et minimum af vedligeholdelse både ude og inde.
Boligen er indrettet med entre med indbygget skab, bryggers, badeværelse med stor bruseniche og lækkert køkken i åben forbindelse til alrummet. Fra alrummet er der udsigt til Enghøj Kirke. Alrummet har videre forløb til opholdsstuen. 1. sal er indrettet med et stort repos, hvor der nemt kan være en hjemmearbejdsplads eller hygge-/legekrog, stort soveværelse med skabsvæg, to store og lyse børneværelser samt lækkert badeværelse med stor bruseniche og flot skabsarrangement.
Fra 1. salen er der adgang til loftsrum, hvor der er masser af plads til opbevaring.
Til boligen hører en dobbelt carport med isoleret redskabsrum og dejlig bred indkørsel, så det er nemt at parkere flere biler. Der er anlagt dejlig terrasse og gårdmiljø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.