Svend Grathes Vej 12, Kristrup, 8960 Randers SØ

Denne flotte, velholdte villa byder på en rummelig, en veldisponeret planløsning og samtidig byder den også på et pragtfuldt og privat udemiljø med dejlige sydvendte terrasser, hyggekroge og en nem, grøn have med højbede og buske. – En virkelig skøn villa for den unge familie eller som et godt alternativ til rækkehuset.
Fra entréen træder man ind i husets store vinkelstue med åben adgang til det flotte, lyse køkken med god skabs-/skuffeopbevaring og indbyggede hårde-hvidevarer elementer. I stuen er der brændeovn og et stort vinduesparti samt terrassedør, der sørger for et dejligt oplys rum i dagslys. Herfra er der også udgang til en hyggelig overdækket terrasse samt en stor træ-terrasse med masser af plads til, at invitere både familie og venner til den helt store grill-aften, mens børnene leger i den store have.
Villaen byder derudover på to gode, rummelige værelser og et fint badeværelse med indbyggede spots, brus og plads til vaskesøjle.
Ude finder man også to flotte træskure til cykler, haveredskaber m.m. samt en carport. Alt sammen sortmalet, hvilket skaber en god sammenhæng i den udvendige oplevelse og en flot kontrast til den gule mursten og de hvide vindues- og dørrammer

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.