Møllevangsvej 86, Haslund, 8940 Randers SV

Villaen ligger i det hyggelige Haslund, hvor der er god plads omkring ejendommen, og hvor der ikke er langt til hverken motorvejsnettet eller indkøb i Randers Storcenter.

Villaens smukke hall med trappe til 1. salen byder hjertelig velkommen i hjemmet, hvor der er god plads og fine muligheder, for at gøre hjemmet til sit eget.

Fra hallén er der adgang til en stor lys stue med nyere indbygget brændeovn og stort lyst vinduesparti, der skaber et skønt dagslys i stuen. Der er udgang til haven herfra.

Der er videre adgang til et ældre køkken, med masser af plads til at kunne skabe det perfekte køkken/alrum. I stueplan er der endvidere et stort soveværelse, børneværelse, pænt flisebadeværelse med bruseniche samt et moderniseret bryggers med udgang til haven.

1. salen er indrettet med to gode værelser, hvoraf det ene har udgang til overdækket altan. Ydermere er der på 1. salen en repos med plads til opbevaring eller et hyggeligt lege/spillehjørne, og et nyere renoveret toilet. Der er desuden et uudnyttet loftsrum.

Til villaen hører en dejlig lukket have med terrassemiljø og garage med værksted.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.