Hørhaven 9, 8920 Randers NV

Denne skønne familievilla ligger få minutters gang fra Vestervangsskolen, og i nærområdet ligger også flere privatskoler. Der er måsser af dagligvarebutikker tæt på hjemmet, og efter kun få minutters kørsel nås E45. Gode cykelstier bringer børnene sikkert rundt i området.


Villaen er indrettet med en dejlig, rummelig entré med ny hoveddør fra 2017 og lysindfald fra de store vinduespartier og indbyggede spots i loftet, der følger gangarealet hele vejen op til køkkenet fra UNO Form. Her har man valgt en smart løsning med en opbygget struktur-glasvæg, der opdeler køkken og gang uden at skærme af for lysindfald. Det giver køkkenet luft og en rummelig følelse. Det lyse gulv i hele huset bidrager til en god helhedsfornemmelse og lader rummene tale sammen.
Fra køkkenet træder man ind i den skønne spisestue, hvor der via skydedøre er direkte udgang til den store flisebelagte terrasse. Man har valgt, at bygge en halvmur op, der omfavner terrassen og samtidig skaber lidt ekstra læ og privatliv når man opholder sig udenfor. Som en forskudt etage fra spisestuen, finder man husets stue. Her går loft og vinduer til kip og giver et dejlig lysindfald og udsigt til terrassen og den nemme have, hvor der er masser af plads til både fodboldmål og trampoliner.
Yderligere på stueplan er der 4 gode værelser, hvoraf soveværelset har adgang ud til en skøn morgen-/formiddagsterrasse, hvor en god kop kaffe og dagens avis kan nydes. Fra soveværelset er der adgang til badeværelse med bruseniche og badekar.. På badeværelset gentages effekten med glasstensvæg, der giver sammenhæng i indretningen.


Fra gangen er der adgang til husets kælder. Hér er der et stort disponibelt rum med egen indgang, vaskerum, et viktualierum og endnu et bad med toilet og brus. Der er desuden bryggers i stueplan. Der er installeret nyt varmeanlæg i 2017 hvor ejendommen også er lofts- og hulmursisoleret.
Huset byder desuden på, ikke blot en åben carport med skur, men også en lækker integreret dobbeltgarage og en overdækket indgang herfra og ind i huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.