Bagervej 11, 8920 Randers NV

Dejlig arkitektegnet 1-plansvilla beliggende få minutters gang fra Vestervangsskolen, og børnene kan gå på den stille villavej og via sti i skole. I nærområdet er der masser af hyggelige stier, hvor man kan gå, løbe eller cykle, og stisystemet fører tværs gennem området til Doktorparken. I nærområdet er der børnepasning, sportsaktiviteter og gode dagligevarebutikker.
Træder man indenfor ad den bagerste indgang, kommer man ind i husets rummelige bryggers, hvor der er god plads til både fryser, vaskesøjle og hele familiens sko og overtøj. Herfra føres man videre ind i køkkenet og spisestuen, hvor et stort vinduesparti samt skydedør, skaber et skønt lysindfald og en direkte udgang til en dejlig flisebelagt terrasse omgivet af opvoksede træer, buske og bede. Fra spisestuen er der videre adgang til husets stue. Hér har man igen valgt, at skabe et lyst og lækkert opholdsrum ved hjælp af en stor skydedør og store vinduer, der giver direkte udgang til en anden skøn og ugeneret fliseterrasse omgivet af grønne planter.
I børneafsnittet ligger 3 gode værelser, hvor to har egen adgang til en skøn hems med plads til både arbejdsplads og legerum og i forlængelse af det tredje værelse er der installeret et walk-in. Desuden hører der et stort badeværelse til børneafsnittet med toilet, brus og badekar samt to håndvaske.
Til forældreafsnittet er der et dejligt badeværelse med toilet og brus, hvor en flot hvid flise går igen fra køkken og bryggers og skaber en god sammenhæng igennem huset.
Fra garagen er der adgang til et godt værksted, hvor den kreative familie kan slå sig løs og bliver pladsen her lidt for trang, er der ydermere to skure, hvor haveredskaber og -maskiner også kan få en plads.
En skøn veldisponeret familievilla med dejlige flisebelagte terrasser og en hyggelig grøn have.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.