Præstemarken 16A, Kristrup, 8960 Randers SØ

Glæd jer til mødet med denne skønne villa. Den bedste beliggenhed på en lukket villavej med godt naboskab og med udsigt ind over Randers By, gør villaen til det perfekte valg for familien, der gerne vil have det bedste. Med en større renovering og modernisering i 2011 fremstår villaen lys og klar til indflytning.

Det store åbne køkken-alrum med flotte hvide elementer er husets centrale hjerterum, og herfra er der en skøn udsigt over Randers. Fra alrummet føres I videre til opholdsstuen, hvorfra der er et dejligt lysindfald fra de store vinduer. Villaen byder endvidere på et stort soveværelse og ikke mindre end 4 børneværelser. Denne helt optimale planløsning, gør det nemt for jer at indrette jer - både hvis I er småbørnsfamilie, sammenbragt familie eller måske hvis I blot har brug for ekstra værelser til kontor, gæsteværelse mv.
Ejendommen byder også på et badeværelse med badekar og gulvvarme, nyrenoveret gæstetoilet ligeledes med gulvvarme samt bryggers.

Udenfor er der en nem og overskuelig have, der primært er udlagt til græsplæne og en skøn udsigtsterrasse, og der er en stor carport med redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.