Granlien 7, Neder Hornbæk, 8920 Randers NV

Ejendommen ligger på en lille lukket villavej i et veletableret område med skoler, idrætsanlæg, Randers Arena og flere indkøbsmuligheder og Apotek lige i nærheden. Derudover er der nem adgang til E45 og kun få minutters kørsel ind til centrum.
Fra en skøn rummelig entre træder man ind i en dejlig stue med skønt lysindfald, der sammen med det lækre køkken-alrum skaber husets hjerte og et fantastisk opholdsrum med plads til hele familien. Fra stuen er der udsigt ud til en stor hyggelig have med to terrasser, grønne træer og buske og masser af plads til udeleg for børnene. Yderligere på stueetagen findes tre gode værelse og et lækkert badeværelse med mosaikfliser i brusenichen og et gulv-til-loft vinduesparti, der sørger for et godt lysindfald til de flotte, mørke kontrastfliser på gulvet.
Fra entreen er der adgang til underetagen, der er godkendt til beboelse. Et stort og lyst multirum giver direkte udgang til den flisebelagte terrasse og skønne have, og på denne etage er der desuden toilet og vaskerum og endnu tre supergode værelser. Fra underetagen er der adgnag til garage, hvor udkørsel sker via Bakkevej.
Ejendommen er særdeles velegnet til familien med brug for mange værelser, og kan også være oplagt til familiekollektiv eller lignende.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.