Højtoftegade 2, ST. MF., Vorup, 8940 Randers SV

Få minutters gang fra den blå cykelbro finder du denne lejlighed flotte lejlighed med stor udsigtsaltan. Er du på jagt efter en rigtig god "flytte-hjemmefra-lejlighed", så kan dette være den perfekte mulighed for dig.
Du har både Rema1000, fakta, slagter, bager, pengeinstitut og alt indenfor få minutters gang, og har du brug for at pendle til Aalborg eller Aarhus, så kører de blå busser næsten lige udenfor døren.
Lejligheden er indrettet med entre med garderobeskab, en skøn lys stue med udgang til den store altan, et flot køkken med hvide elementer en flot "granitvæg" og yderligere er der et badeværelse med flotte sorte fliser og badekar samt et dejligt soveværelse med stort klædeskab. I soveværelset er der rig mulighed for at etablere en god kontorplads, så studierne eller arbejdet kan passes.
Den store altan er delt i to, så der er mulighed for at indrettet det store uderum på mange måder - måske endda med lidt urban gardening, hvis interessen ligger her.
Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter. Du kan parkere på den store oplyste parkeringsplads lige udenfor hoveddøren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.