Karetmagervej 48, 8920 Randers NV

På en stille vej i Randers' vestlige bydel finder I denne indflytningsklare villa, der passer perfekt til en børnefamilie. Boligen byder blandt andet på soveværelse og 2 børneværelser, hvoraf det ene kan opdeles til 2. Med villaens store vinkelstue, fremstår huset lyst, lækkert og tidssvarende takket være en gennemgribende renovering af høj kvalitet. Med i købet følger en nem, lukket sydvestvendt have med masser af plads til børnenes leg.

Fra den attraktive adresse er der gåafstand til alt, hvad familien har brug for. Der er cirka ti minutters gang til både skole, ungdomsuddannelse og fritidsfaciliteter, mens der er endnu kortere vej til daginstitutioner og indkøb. Samtidig er der kun få minutters kørsel til motorvejen, der bringer jer i retning af Aalborg og Aarhus.

Ejendommen er smagfuldt moderniseret fra 2009 og frem til 2016. Hele vejen rundt er der benyttet gode kvalitetsmaterialer. Blandt de mange opdateringer er det især værd at fremhæve de nye STM-vinduer og døre i træ/alu fra 2009 og nyt tag og tagrender fra 2016. Herudover er der moderniseret indvendigt med parketgulve og der er etableret et fantastisk ovenlys i det ene badeværelse.

Villaen er indrettet med en entre,ældre spisekøkken, hvor der er mulighed for at lukke op til den store vinkelstue, 2 dejlige badeværelser, hvoraf det ene fremstår utrolig elegant i sin originale stil og det nye flotte ovenlysvindue, soveværelse med skabsvæg, 2 dejlige børneværelser og et funktionelt bryggers.

Villaen ligger helt perfekt på grunden, så udelivet kan nydes på det flotte terrasseanlæg og den dejlige have. En smuk anlagt indkørsel fører op til den murede garage på 28 m2 med el-port og danne en smuk og indbydende ramme om huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.