Nørre Alle 10, 8930 Randers NØ

Med en beliggenhed tæt på dagligvareindkøb, skoler og HHX/STX-uddannelser og transportmuligheder, ligger denne ejendom perfekt for familien, der gerne vil være tæt på alt og alligevel bo på en stille villavej med et godt naboskab.

Fra entréen træder man ind i et charmerende TV værelse, hvor væggene er beklædt med flotte trælameller, der giver dybde i rummet og en god kontrast til de hvide vægge og lysindfaldet fra de store vinduer. En skøn detalje der er ført videre i flere af husets andre rum. Yderligere på stueplan findes husets køkken. Dette fremtræder lyst og venligt, hvor man har valgt, at bevare låger og greb i gammel stil, der sammen med lysindfaldet fra et stort koøje, tilfører noget ekstra hygge til oplevelsen.

Fra husets to store stuer i stueplan er der direkte adgang ud til en fantastisk forhøjet træ-terrasse i asymmetrisk opbygning og med indbygget siddepladser. Herfra er der videre adgang til et øvelokale/værksted, og til den dejlige udestue. Udestuen er et oplagt rum til familiens hobbysysler, opbevaring af havemøbler og kom-sammen med familie og venner. Derudover skaber de store vinduespartier og døre en god udsigt til haven og forlænger nemt sæsonen med flere måneder. I haven findes også et isoleret opbevarings/redskabsskur.

Den lyse kælder byder på 2 store disponible rum og et flisebelagt disponibelt rum i forlængelse af vaskerummet/bryggerset. Yderligere i kælderplan finder man et dejligt lyst badeværelse med badekar og flotte væghængte armaturer. Også hér går trælamellerne fra stueetagen igen og skaber god balance og en rød tråd i indretningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.