Romaltvej 126, 8960 Randers SØ

Denne smukke villa ligger i det gamle Romalt med den gamle landsbys charme og atmosfære. Der er smukke omgivelser og flotte opvoksede træer, og ganske tæt på finder I mere natur ved det omkringliggende grønne arealer i Romalt og indenfor 15 minutters gåafstand, er I ved fjorden.
På trods af, vi befinder os i den gamle landsby, så er de moderne faciliteter med skole, daginstitution, sport og indkøb ganske tæt på. Romalts gode stisystemer fører børnene sikkert rundt i området.

Villaen er oprindelig fra 1907, men er tilbygget i 2000 og er igennem de senereår blevet moderniseret til den moderne familie, så det er nemt og overskueligt at flytte ind.
Vi byder velkommen til Romaltvej 126, der i stueetagen er indrettet med entre, fint hvidt elementkøkken, hyggelig spisestue, opholdsstue, stort soveværelse med skabsvæg samt et flot badeværelse med bruseniche. Ved indgangen fra haven er der adgang til et skønt bryggers med masser af opbevarings-. og skabsplads, og ligeledes er der videre adgang til en stor garage. 1. salen er indrettet med en stor stue og to dejlige værelser.

Haven er meget privat og er anlagt med skønt terrassemiljø, græsplæne samt et herligt havehus, der kan danne rammen om hyggelige sammenkomster både gennem dagen og når aftenen falder på.

Her er en skøn villa med masser af charme og atmosfære og med hverdagslivet lige udenfor døren.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.