Hørhaven 42, 8920 Randers NV

Denne moderniserede 1-plansvilla ligger helt perfekt for den unge børnefamilie i den vestlige del af Randers. Der er daginstitution lige på den anden side af vejen, og der er et stort udbud af handlemuligheder i nærområdet. Når børnene bliver større og skal i skole, er der flere skole tilbud i kort afstand fra hjemmet, og gode cykelstier fører dem sikkert dertil.

Villaen er løbende moderniseret og lys og helt indflytningsklart med det store moderne køkken/alrum i åben forbindelse til stuen. Herfra er der udgang til den skønne solterrasse og den hyggelige opvoksede have.

Den moderne stil og den helt optimale planløsning giver jer en velfungerende villa med soveværelse og hele 3 børneværelser.

Vi byder velkommen til en elegant entre med integreret brygges, der er elegant skjult bag 3 store glasskydelåger, stort køkken/alrum med åben forbindelse til opholdsstuen, soveværelse med flot skabsvæg, 3 dejlige børneværelser, hvoraf det ene i dag fungerer som musik-rum. Der er endvidere et ældre badeværelse med både badekar og bruseniche samt et fint gæstetoilet.

Til ejendommen hører en skøn have, hvor der er masser af plads til leg på græsplænen og en stille stund med yndlingsmagasinet på terrassen. Der er også carport og redskabsrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.