Marienborgvej 25B, 8930 Randers NØ

Mindre villa med mulighed for at sætte sit eget præg. Skøn have og overdækket terrasse.

På en hjørnegrund i et attraktivt kvarter i Randers finder I denne dejlige villa, som er både velholdt og istandsat. I kan derfor glæde jer over et indflytningsklart hjem, som er oplagt til enten parret eller singlen. Den hvidpudsede ejendom står flot med lækre, grå detaljer såsom vinduesrammerne og soklen. I 2012 blev taget udskiftet, og det har derfor mange gode år i sig endnu.

Indenfor breder de 148 etagemeter sig ud over stueplan og kælder. I kan sætte skoene i fordelingsentréen og fortsætte ind på gæstetoilettet eller ned i den dejlige kælder, hvor en gang giver adgang til et fint badeværelse med lyse klinker og en bruseniche samt vaskefaciliteter bestående af en Bosch vaskemaskine fra 2010. Fra gangen kan I endvidere tilgå fire disponible rum af forskellig størrelse med mange anvendelsesmuligheder. På nuværende tidspunkt er et af rummene for eksempel indrettet som værksted, mens et andet byder på en hyggelig bar, der følger med huset. Boligens to værelser ligger i stueplan, og I kan med fordel indrette jer med kontor i det ene og et skønt soveværelse i det andet. Køkkenet blev i 2013 opdateret med Kvik-elementer, som står skarpt med sorte fronter, samt en induktionskogeplade og et køle/fryseskab fra Siemens. Stuen ligger tilstødende, og herfra kan I fortsætte direkte ud i den vestvendte, overdækkede terrasse.

Den nemme have er let at holde, da den er anlagt med en grøn græsplæne og herlige bede med granitskærver, og det er altid muligt, at finde en fin solkrog, hvor kaffen kan nydes. Her kan I bare læne jer tilbage og mærke den ro, der hviler over området.

Kvarteret er fredeligt, og fortsætter I ud til fods, når I hurtigt både offentlig transport og Fakta. På cykel tager turen til Randers kun et kvarters tid.

Er I blevet nysgerrige? Bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.