Frederiksbergvej 8A, Vorup, 8940 Randers SV

Drømmer I om en flot og velindrettet 1-plansvilla med en central beliggenhed i Vorup, så er denne spændende villa helt sikkert noget for jer.
Villaen har gennemgået en større renovering med blandt andet udskiftning af vinduer og tagrender, og fremstår nu helt skarpt med et moderne udtryk og en yderst funktionel indretning. Der er et flot energimærke C og tilstandsrapport med få bemærkninger.
Vi byder velkommen til Frederiksbergvej 8A, der er indrettet med entre og stort lyst åbent køkken/alrum Vordingborgkøkken med hvid bordplade (HTH). Der er åben forbindelse fra køkken/alrummet til stuen, der har udgang til den skønne altan, hvor solen kan nydes og hvor der er plads til familie og gæster. Villaen byder endvidere på et soveværelse med skabsvæg (Vordingborg), to børneværelser, lækkert badeværelse fra 2016 med bruseniche og flot skabsarrangement (HTH) samt et bryggers, hvor der også er udgang til altanen.
Til villaen hører en garage og en mindre have, der er yderst nem at passe, og hvor der sagtens kan spilles fodbold. Foran villaen er der etableret ny belægning, der på smukkeste vis indrammer denne flotte villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.