Øster Alle 17, 8900 Randers C

Nærmest gemt væk i centrum af Randers på den lukkede og stille Øster Alle ligger dette charmerende byhus i nummer 17. Adressen sikrer jer en god og central beliggenhed, hvor I ikke er langt fra de stemningsfyldte gågader, indkøbsmuligheder, Randers Realskole og daginstitutioner. I bliver en del af et roligt og børnevenligt kvarter med et tæt naboskab. Vil I ud og lufte løbeskoene eller nyde en stille aftentur, er der masser af omkringliggende rekreative områder.

Dette fine og velholdte byhus er opført i 1890 og byder på 110 m2 fordelt over halvandet plan. Huset er placeret for enden af en række, så I får glæde af egen carport og en ugeneret, grøn baghave med en overdækket terrasse. I 2017 blev badeværelset renoveret, isoleret og ombygget til et nyt, mindre badeværelse med gulvvarme. Derudover blev der lavet et gangareal med plads til vaskemaskine og et ekstra soveværelse.

Huset byder på en god førstesal, der gemmer på en hyggelig stue og loft til kip, hvidmalede loftbjælker samt en fransk altan. I stueplan møder I en rummelig entré med plads til at hænge overtøjet og stille skoene. Her finder I indgang til boligens tre værelser, hvoraf 2 har udgang til haven.

Værelserne deles om det elegante badeværelse med en muret bruseniche, håndklædetørrer og spots i loftet. I stueplan finder I også et tosidede køkken med udsyn til alrummet, hvor brændeovnen knitrer herligt i den kolde tid. Mens I lægger sidste hånd på aftensmaden kan børnene sidde ved spisebordet og lave lektier, eller bygge imperier i Lego. Som noget særligt kan I fra alrummet åbne døren op til en atriumgård, som i den lune årstid nærmest bliver et ekstra rum til boligen med plads til krydderurter, blomster og et par stole.

Dette charmerende byhus er bestemt et besøg værd - kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.