Kildevældet 19, Harridslev, 8930 Randers NØ

Denne villa passer til den kvalitetsbevidste familie, der ønsker et hjem, der på den ene side formår at være funktionelt indrettet, samtidig med at der er hygge og atmosfære over stedet. I denne villa fra 2007 i Harridslev får I begge dele i en arkitekttegnet ejendom, som også har en let holdt have. Endnu bedre er det, at huset ligger højt i terrænet for enden af en lukket vej, hvorfra der er udsigt over Randers Fjord-dalen.For børnefamilien har beliggenheden flere attraktive elementer. Eksempelvis er der blot en halv kilometer til Korshøjskolen, der er under en kilometer til Børnehuset Harridslev og Harridslev byder også på et stærkt foreningsliv og et godt sammenhold.
Ejendommen, der er opført i Petersen Tegl og er fuldmuret, byder på hele 225 m2 bolig fordelt på stueplan og underetage. Underetagen består af en integreret garage med direkte adgang til boligens entre samt et godt disponibelt rum og et ekstra værelse.Den velovervejede planløsning giver jer fire gode værelser, som ikke deler væg med hinanden. To af værelserne er oplagte som børneværelser, da de med deres hemse giver ekstra plads. Et andet værelse fungerer som soveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse. Derudover får I endnu et værelse/kontor samt badeværelse og et bryggers. Det hele bindes sammen af opholdsmiljøet, hvor stuen og køkkenet er i åben forbindelse i et stort rum med loft til kip. Overalt er der anvendt kvalitetsmaterialer med blandt andet Dinesen gulve og Vola armaturer.
Haven er anlagt, så den ikke kræver meget arbejde at holde pæn, hvilket er ret heldigt, da I får hele tre terrasser, som formentligt kommer til at lægge beslag på en stor del af jeres fritid om sommeren. Dette er en villa af høj kvalitet, og den fortjener at blive set med egne øjne. Ring i dag og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.