Hørhaven 24, 8920 Randers NV

Dejlig, indflytningsklar villa i Randers. Indretningen er lækker, rummene er åbne og planløsningen gør det nemt at være både sammen og hver for sig. Det gode familieliv starter her - for her skal I hverken gå på kompromis med beliggenhed eller bolig. Allerede fra gaden, får I et skønt førstehåndsindtryk af rødstensvillaen, der præsenterer sig flot med rigelige vinduespartier.

Ejendommen er løbende istandsat siden 2012, blandt andet med efterisolering, nye gavle og en lækker terrasse i den fine have. I den lyse kælder er der blandt andet et gæstetoilet, et vaskerum samt et skønt multirum, og på stueplan finder I tre dejlige værelser, heraf et forældresoveværelse med walk-in-closet. På badeværelset deler en fritstående væg rummet op i flere sektioner, og således finder I håndvasken på den ene side af væggen, mens der på den anden side åbenbares en fantastisk, dobbelt bruser. Hjertet i boligen er det åbne opholdsrum, hvor stue og køkken integreres. Køkkenet har hvide, grebsfrie fronter og et væld af skuffer, der gør det let at holde orden. I den dejlige stue får I fin plads til at indrette jer, og åbner I terrassedøren op, kan I fortsætte direkte ud på den pragtfulde terrasse. Her kan I nyde en rolig stund, mens børnene boltrer sig i haven.

Hverdagens puslespil er dejlig nemt, for til fods når I let både daginstitution, Vestervangsskolen og offentlig transport. Området byder også på skønne, grønne arealer, og vil I mærke byens puls, kan I slentre ind til Randers midtby på et kvarters tid.

Lad jeres nye liv begynde - bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.