Galateavej 2, Paderup, 8960 Randers SØ

Denne elegante familievilla på 158 lyse og indretningsvenlige kvadratmeter ligger på en fredelig villavej i en nyere udstykning i Paderup cirka fire kilometer fra Randers centrum. Området er yderst populært blandt børnefamilier, da der er oplyste gangstier til Randers Storcenter, folkeskoler, Paderup Gymnasium og busser mod Randers centrum lige uden for hoveddøren. Herudover er der et væld af dagligvare- og specialbutikker i nærområdet og i Storcenteret, ligesom der er nem forbindelse til E45.
Villaen er opført i 2008 og fremtræder med mørkt tag og flotte vedligeholdelsesfrie træ/alu-vinduer. De store vinduespartier inviterer masser af naturligt lys ind i boligens inderste, og de præsentable trægulve og hvide klinker samt det lækre, ensartede HTH-interiør skaber en harmonisk helhed. Flere steder er der loft til kip, og det giver sammen med en åben indretning mellem opholdsrummene masser af luft. Der er naturligvis gulvvarme i hele villaen samt genveksanlæg, som sørger for et sundt indeklima.
Villaens indretning er som skræddersyet til børnefamilien. Her er både separat forældreafsnit, der består af et soveværelse, et walk-in-closet og et lækkert badeværelse, samt yderligere tre værelser, hvoraf de to er placeret i modsatte ende af forældresoveværelset. 2 af værelserne har desuden indbyggede skabe. Herudover er der endnu et skønt badeværelse samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter. Midt i villaen finder I et skønt køkken-alrum med dobbeltdør ind til en indretningsvenlig stue med et stort, præsentabelt vinduesparti mod haven.
Det velholdte køkken er udstyret med masser af bord- og skabsplads. Ved siden af køkkenet er der et viktualierum til yderligere opbevaring. Både fra køkken-alrummet og stuen er der desuden direkte udgang til den sydvendte fliseterrasse.
Grunden på 989 kvadratmeter er ugeneret med kun én nabo og tætte buske mod Merkurvej, hvilket skaber en privat ramme om udelivet. Foran villaen er der en stenbelagt forhave samt en indkørsel med adgang til en integreret dobbelt garage på 54 kvadratmeter. Garagen er isoleret, så her kan I sysle med hobbyprojekter. Baghaven er anlagt med et stort terrassemiljø, og foran dette folder et græsareal sig ud til leg og spil. På grunden er der tilmed hønsegård, legehus og drivhus.
Velkommen til Galateavej 2 - vi glæder os til at vise jer denne flotte villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.