Egholmsvej 1A, Dronningborg, 8930 Randers NØ

Det er svært at overse denne patriciervilla i Randers NØ, som den troner sig op fra villavejen med sit mansardtag og indbydende forhave.
Her er tale om en smuk ejendom fra 1925 med den særlige charme, som er unik for klassiske ejendomme. I kan se frem til hele 229 flotte etagemeter fordelt på halvandet plan og en fuld kælder. Boligen fremstår velholdt, og det er tydeligt, at der er gjort meget for at bevare husets originale karakter og stemning. Hoveddøren er i solid mahogni, og både de indvendige fyldningsdøre, den smukke stuk i loftet og trægulvene er husets originale og er flot bevaret. De højloftede rum er lyse, og generelt har boligen en udpræget herskabelig stemning over sig.
I stueplan bydes på to stuer en suite, hvoraf den ene har brændeovn og en stor, sydvendt karnap. Hertil kommer en spisestue med udgang til terrasse, et nydeligt køkken samt et gæstetoilet. Takket være mansardtaget er flere rum på førstesalen helt uden skråvægge. Etagen byder på et rummeligt badeværelse fra 2010-2011 samt tre soveværelser. To af værelserne er ekstrastore, og det ene har udgang til en hyggelig lille altan med udsigt mod fjorden, hvor man kan ane masterne fra skibene, der stille glider forbi. Kælderen har egen indgang og er indrettet med baderum, separat toilet samt tre store disponible rum.
En hyggelig, grøn have danner en smuk ramme om ejendommen. Mod vest kan I nyde solen på den store fliseterrasse, som ligger godt i læ og af carporten, der har indbygget udhus. I kommer til at bo i et fredeligt villakvarter med både skole, institutioner, indkøbsmuligheder samt bymidten inden for gåafstand. Kort og godt får I her et på alle måder smukt hus med sjæl og charme på en god adresse i Randers.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.