Søren Møllers Gade 4B, 4. TV., 8900 Randers C

Der er en forrygende udsigt over Vorup Enge og Randers Regnskov fra denne elegante og flot renoverede herskabslejlighed på 103 kvadratmeter. Det er dog ikke kun udsigten, som skal fremhæves. Søren Møllers Gade ligger midt i Randers centrum med alt, hvad hjertet begærer af shopping- og kulturmuligheder. Udover byens mange dagligvarebutikker, caféer og restauranter kan I opleve store teaterforestillinger på Værket, mens Kulturhuset byder på kunstmuseum. Der er togforbindelser til Langå og Hobro fra byens banegård, ligesom alle IC-tog på vej mod nord standser her. Indenfor overkommelig rækkevidde finder I også den smukke natur ved Vorup Enge, ligesom I kan sejle i kajak eller nyde ugens løbetur langs Gudenåen.
Lejligheden ligger på fjerde sal i en smuk herskabsejendom fra 1911 med dekorative ornamenter i murværket. Det herskabelige ydre fortsætter inde i lejligheden, som nuværende ejere smagsfuldt har renoveret. Her er nye, 30 centimeter brede Moland-egeplankegulve i hele lejligheden samt et nyt kvalitetsinteriør fra Invita, ligesom der er nydelige radiatorskjulere og nye, brede lister samt et smagsfuldt tapet. Den herskabelige charme understreges også af de klassiske fyldningsdøre samt de store højloftede rum.
Lejligheden rummer to store stuer en suite, hvor I om aftenen kan sidde og kigge ud over byens tage og Randers Regnskov, som lyser smukt op. Herudover er der et pænt køkken med hvide elementer og mørk bordplade samt en ny vaske-tørremaskine, der er bygget ind i skunken. I soveværelset er der nyt, indbygget skab fra Invita. De blå Invita-elementer går igen i det store, unikke påklædningsrum. Her er masser af opbevaringsplads, og det ene modul er på hjul, hvilket gør, at rummet også kan anvendes til sovende gæster. Lejligheden rummer også et badeværelse med bruseniche samt en entré og et gangareal. Bag ejendommen åbenbarer der sig grønne fælles arealer, som byder sig til i sommerhalvåret. Bilen kan desuden parkeres ude på vejen.
Dette er kort sagt en flot renoveret herskabslejlighed med en smuk udsigt over Vorup Enge. Hertil kommer en attraktiv beliggenhed midt i Randers centrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.