Holbergstien 13, 8900 Randers C

Der er en fantastisk udsigt over skovklædte marker og Randers Fjord fra denne unikke herskabsejendom fra 1919, der ligger højt i terrænet på en 1.375 stor grund i det mondæne Sygehuskvarter nær Randers centrum og Skovbakkens idylliske omgivelser. Hertil kommer, at der er gåafstand til Randers Realskole, børnehave og indkøb.
Det er ikke kun udsigten, der stjæler opmærksomheden. Allerede når man træder ind ad den hvide havelåge, fonemmer man, at dette er et helt specielt sted. Følger man havestien, der smyger sig om velplejede blomsterbede og et væld af grønne buske og træer, kommer man til en solrig og ugeneret terrasse, hvorfra man kan kigge ud over den let skrående græsplæne.
Selve boligen præsenterer sig elegant med røde træbjælker og store, hvide vinduesrammer. Det nydelige ydre fortsætter inde i den 263 kvadratmeter store herskabsbolig, hvor nydelige parketgulve, franske døre og trækonstruktioner i lofterne sættes smukt i scene af dagslyset, der strømmer ind gennem de klassiske sprossevinduer. I stueplan rummer boligen en stor, indretningsvenlig stue, hvor man virkelig fornemmer den herskabelige charme i form af de imponerende, synlige bjælker, den enorme loftshøjde, pejsen og den præsentable trætrappe til førstesalen. Herudover rummer etagen en skøn havestue, hvor de mange glaspartier udvisker grænsen mellem inde og ude. Der er også en spisestue samt et specialfremstillet spisekøkken med god opbevaringsplads bag de flotte trælåger, ligesom her er masser af albuerum. Fra køkkenet er der videre forbindelse til et bryggers, og endelig rummer villaen et gæstetoilet og en entré.
Førstesalen er indrettet med tre store værelser, som alle har indbyggede skunke med god opbevaringsplads. Det største værelse har tilmed walk-in-closet og direkte udgang til en vestvendt altan med dejlig udsigt over haven og videre ud over det smukke naturlandskab. Etagen rummer også et badeværelse og en repos.
Her opleves herskabelig charme, når det er allerbedst og en helt unikt stykke Randers-historie.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.