Hobrovej 385, Råsted, 8920 Randers NV

Masser af plads og gode disponible rum til den pladskrævende familie

Denne flotte landejendom ligger idyllisk placeret på en stor, fredfyldt grund i udkanten af Råsted - en levende landsby med mange nytilflyttede børnefamilier.

Her får du et hyggeligt og velindrettet stuehus på 176 m2 samt et godt værksted og et udhus på hver 120 m2 med gode muligheder for liberalt erhverv, dyrekennel, pladskrævende hobbyprojekter. Der er mange muligheder.
Ejendommen er omgivet af en parklignende have med skønne terrasser, frugttræer og egen bålplads - perfekt til familien, der holder af livet under åben himmel.

Ejendommen er opført i 1870 og løbende renoveret med respekt for den originale stil. Stuehuset tager sig særdeles charmerende ud med hvidpudset facade, blåmalede vinduesrammer og rødt tegltag fra 2013. Indvendigt i stuehuset finder du et skønt spisekøkken med god arbejdsplads. Hertil kommer tre hyggelige stuer, hvoraf den ene er udstyret med brændeovn. Endelig er der et stort soveværelse med tilhørende toilet, 2 værelser, et badeværelse, og et bryggers og et gammeldags fadebur med indbygget vinkælder.
Der har tidligere været dyrlægepraksis på ejendommen, og de mange ekstra kvadratmeter i udhusene byder på masser af spændende muligheder afhængig af dine ønsker og behov.
Udenfor venter der masser af udfoldelsesmuligheder i den store, parklignende have. Her er en dejlig græsplæne omkranset af nøddehegn, elmetræer, vildthegn og fire nye frugttræer. Bag nøddehegnet er der en plæne med en hyggelig bålplads, og der er også en overdækket terrasse med aftensol. Endelig får du en skøn gårdsplads med terrasse og markise.
Ejendommen ligger i Råsted, hvor der er en del børnefamilier, som nyligt er flyttet til. Her er et levende miljø omkring landsbyens forsamlingshus, og der er bus til Helsted, hvor der er skole og indkøbsmuligheder. Turen til Randers tager lidt over 10 minutter i bil, der er 3 km til E45 og en halv times kørsel til Århus. Alt i alt får du her en ejendom med en skøn, fredfyldt beliggenhed, dejlig have og masser af muligheder inde såvel som ude.

Ring og bestil en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.