Rødkløvervej 4, 8920 Randers NV

På en villavej i hyggelige Randers NV finder du denne 188 kvadratmeter store familievilla, som rummer hele fem værelser og en hyggelig stue, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. Boligen fremstår i flot stand, blandt andet takket være renoveringer i 2017-18, hvor man senest har instandsat gavlene med solidt træværk fra Ivarplank. Med i købet følger en række fantastiske udendørsarealer i form af en solbeskinnet altan, en stor træterrasse og en privat have med masser af frugttræer, som giver skygge på de varme sommerdage.
Du kommer til at bo tæt på alle hverdagens fornødenheder med gåafstand til supermarked, skole, pasningstilbud og ikke mindst sportspladens mange idrætsfaciliteter. Det er derfor et attraktivt kvarter for børnefamilier, som ønsker sig rolige omgivelser i cykelafstand til de allermest centrale dele af Randers.
Der er tale om en nydelig halvandetplansvilla med gule murstensfacader, sortmalede gavle og sorte rammer om vinduerne. Ud over selve boligen medfølger en carport og to skure i baghaven, hvor du kan have værksted og redskaber. Takket være kyndige renoveringer og solide kvalitetsmaterialer er huset i pæn stand.
Førstesalen rummer fire velproportionerede værelser, hvoraf et er et gennemgangsværelse og et andet har udgang til den solbeskinnede morgenaltan. Stueetagen byder på endnu et stort værelse foruden en vinkelformet stue med brændeovn, lyse panellofter og fri adgang til et tidssvarende køkken med hvide elementer. Slutteligt rummer boligen et bryggers med vaskefaciliteter og et stort badeværelse med separat bruseniche og loftspots.
Ejendommen ligger godt tilbagetrukket på den 912 kvadratmeter store grund, så du får både fred, ro og privat. Her er en forhave med bede, en smuk flisebelægning langs hele huset og en frodig, aflukket baghave med en solbeskinnet træterrasse.
Ring i dag, og bestil en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.