Møllestensvej 12, Vorup, 8940 Randers SV

Denne skønne villa udfolder sig over hele tre etager og kan bryste sig af lækre opholdsrum samt to gode værelser. I får en dejlig beliggenhed bare 750 meter syd for Gudenåen, hvor eftermiddagene kan nydes med gåture.

Rødstensfacaden giver ejendommen et flot, klassisk look og tilknyttet er en garage til bilen og opbevaring. Morgenstunden signaleres af solen gennem det østvendte vindue i det ene af de i alt to værelser på førstesalen. Herfra smider I benene udover sengekanten og starter jeres færden, hvilket leder jer til badeværelset med hvidt klinkegulv og muret bruseniche. Trappen guider jer ned i entréen i stueplan, og lige fremme ligger køkkenet i et moderne udtryk med hvidt interiør og hvidevarer med stålfront. Her er desuden plads til en lille spisekrog, mens middagene kan hygges om i spisestuen, som er en del af de to prægtige stuer en suite. Her skaber brændeovnen sammen med den åbne rumdeling et fabelagtigt hyggeligt og rart miljø til stor glæde for hele familien. Det er også her, at især karnappen giver et utroligt lysindfald, hvilket forstærker det indbydende udtryk.
Som afslutning på boligen får I en kælder med et disponibelt rum, et vaskerum og et badeværelse med kar.

Den smalle have giver jer en forrygende hyggelig atmosfære, hvor I kan nyde morgenkaffen på den østvendte terrasse inden dagen for alvor går i gang. I kommer til at bo blot 750 meter fra Gudenåen og alt fra indkøbsmuligheder til offentlig transport kan klares på gåben. Hvis I er mere fristet af en tur i zoo eller til en tur på restaurant, nås Randers centrum indenfor en radius af bare to kilometer.

Kontakt os for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.