Kildevældet 14, Harridslev, 8930 Randers NØ

Denne veldisponerede kvalitetsvilla ligger på en stille villavej i den velfungerende bydel Harridslev i udkanten af Randers. I Harridslev er der 2 børnehaver, vuggestue, skole, SFO og Brugsen, der har åbent alle ugens dage. Der er hyggelige arrangementer i det lokale foreningsliv, og der er både rideskole og golfbane indenfor ganske kort afstand. Ejendommen er omgivet af pragtfuld natur og skøn udsigt.

Denne villa er opført i forskudt plan og i gode materialer overalt. Villaen fremstår meget velholdt og byder på carportanlæg med redskabsrum, dejlig vestvendt aftenterrasse med udgang fra køkken samt sydvestvendt have med uspoleret udsyn til fredet naturområde.
Der er følgende indretning: Lækkert køkken/alrum med HTH-elementer og klinkegulv, opholdsstue med brændeovn og en dejlig udsigt til den skønne natur, soveværelse med adgang til forældrebadeværelse med bruseniche, 3 dejlige børneværelser med parketgulv, badeværelse med bruseniche, bryggers samt entrè. Der er genvexanlæg og gulvvarme i hele huset. Naturgasfyret er udskiftet i 2015.
Udenfor er haven og terrasserne noget helt særligt. Der er hyggelige kroge, legeplads til børnene og hele grunden er planeret og der er plantet ny hæk.
Der er installeret solceller der i øjeblikket kører efter nettomålerordningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.