Poppelhøjvej 5, Romalt, 8960 Randers SØ

Stråtækt idyl i den smukke gamle landsby i Romalt

Denne charmerende villa i den gamle del af Romalt er intet mindre end idyllisk. Der er tale om en velholdt villa med stråtag fra 1887, som passer perfekt ind i de naturskønne omgivelser.
Samtidig ligger både skole og indkøb ganske tæt på. De daglige gøremål kan nemt klares, da Romalt Friskole og den lokale Rema 1000 begge ligger inden for en kilometers afstand. I får en betagende landlig beliggenhed for foden af en bakke med udsigt til en sø, og fuglesang er den eneste baggrundsstøj, I skal vænne jer til. Motorvejen ligger fem kilometer fra ejendommen, hvilket er perfekt i forhold til at undgå støj og samtidig at være tæt på.
Der tale om en flot villa med en nydelig facade, der blev malet i 2016, og med sprossede vinduer. I får 125 m2 bolig fordelt på halvandet plan, og dertil kommer en garage med tilhørende værksted på i alt 38 m2. Det hele ligger på en 1.325 m2 stor grund. Den landlige stil er også markant indenfor, hvor trægulv og synlige loftbjælker dominerer. Stueplan rummer blandt andet en entré, et enkelt værelse og et badeværelse. Størstedelen af etagen består af det store opholdsmiljø, hvor køkkenet er i åben forbindelse med stuen. På førstesal er der endnu et værelse samt en stue med brændeovn og blotlagte loftbjælker.
Den store have rummer et væld af buske, bede og træer, som I kan nyde synet af fra de mange hyggekroge. Udsigten over søen er bedst fra den sydvendte terrasse, hvor der også er masser af sol i vente. Kort fortalt er det her en charmerende villa i meget flotte omgivelser.
Kontakt os, hvis I kunne tænke jer en fremvisning af denne betagende villa.

Klik her for at se virtual reality i fuldskærm

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.