RANDERS

Randers er landets hyggeligste by – i hvert fald hvis jeg skal sige det. 
Randers er meget mere end de fleste tror, og vi kan med rette være stole af det Randers´ byder på.
”Randers er byen, hvor søvejen møder de 13 landeveje”. Sloganet opstod i 1930 og blev brugt i et reklamefremstød fra en hotelejer.
Og netop historien og kulturen er en vigtig del af Randers.
Dygtige og helt unikke ildsjæle er med til at bevare historien, men også skabe fremtidens historie.
Randers Regnskov, Værket, Underværket, vores bibliotek og kulturhus, Randers Egnsteater,
og det gamle håndværkermuseum Kejsergården er nogle af de kulturelle muligheder byen byder på.
Kort sagt er Randers “smørhullet”, hvor det er nemt at pendle på job til Aarhus, Aalborg, Viborg etc.
Man får noget for sine penge i Randers, og vi har gode pasningsmuligheder for børnefamilierne
– til en pris der også er billigere end nærmeste storby.
Her er hyggeligt, og der er masser af oplevelser – langt flere, end man forventer.
Sporten er mangfoldig. Ud over byens fodbold- og håndboldhold, er der masser af sportsklubber, hvor såvel amatører som professionelle dyrker idrætten. Randers Golfklub byder på en spændende bane i et kuperet terræn, i den smukkeste natur. Der er løbe- og cykelklubber, gå-hold, roklub gymnastikforening og svømmeklub, og overalt er der en stor skare af frivillige hjælpere, der støtter op om den de glade sportsudøvere. Og netop den frivillige indsats bør hyldes i Randers.
Overalt i byen er der en stor opbakning fra byens borgere til at give en hånd med. Det er et arbejde, der er altafgørende for at vi har kunnet lykkedes med at gøre Randers til den by, den er i dag.
Jeg er selv frivillig i Ældresagen, hvor jeg yder gratis boligrådgivning med køb og salg af fast ejendom. Det er et dejligt hverv, hvor jeg kan gøre en forskel for nogle af byens ældre borgere, der måske ikke selv har nogen til at hjælpe omkring sig.
Som erhvervsdrivende er der også masser af hjælp og sparring at få i byen. Som den eneste by i landet har stærke og flittige kræfter formået at samle byens 13 erhvervsnetværk i en stor sammenslutning Biznet Randers.  Hvert år afholdes to store erhvervsarrangementer i byen. Det ene er et award show, det andet har netværk som fokus..
Læs mere herunder: